Escudos. Igen.

Kvinnodag eller ej, idag skulle jag springa såkallad fartlek. Coach hade gett ett schema över hur jag skulle hålla tempo. Typ spring som vinden i två minuter, lunka i en, spring som fan i tre, sakta i en…. ni vet, såntdär som man inte gör om man kan undvika det på minsta lilla sätt. Nå, för min del var enda chansen att motivera mig själv till detta om jag fick springa i solsken och i nåt som är varmare än MINUS SJUTTON! (går så sönder här i mina jävla långkalsonger).

Nå, jag valde att frivilligt jobba kväll idag bara för att jag skulle kunna sticka ut och löpa där efter fyra redan, och skönt var det, trots att jag fick nervfel av att hålla koll på tiderna eftersom min pulsklocka har slut på batterier. Spring nu sen där med en iPhone i handen och samtidigt så sliter hörlurarna som fan i öronen. Fick lite psykbryt men sprang mina sju kilometer, med undantag för en asig backe i Svedja. Rushtiderna hade jag tejpat längs med hela armen så att jag kunde riva av dem efterhand så att jag visste att detta också har ett slut. Funkade ok, tills det blev så kallt att tejpen släppte och jag hade tejp överallt förutom just där dom skulle vara. Oh, well.

När jag kom hem så stod min Grek där med en bukett med rosor. Blev lite lagom rörd sådär mitt i eftersvetten. Tänk att blommor gör så mycket fast man leker såhär hård och okänslig på daglig basis? Ja, vi firade tydligen Kvinnodagen vilket var lite av en chock eftersom det alltid påstås här i vårt lilla hushåll att ”Kvinnodag? Varje dag är det ju kvinnodag i det här huset!” Men han förstod väl sitt bästa och bidrog även med en skelögd blå bäver som man kan hänga i nyckelknippan, courtesy of Nordea. Den var ungefär lika fin som blommorna. Och så gick det den dagen.

3 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  NU fick du mig att skratta – du är tamejfan helt underbar. Tejp på armen, jag snor tipset rakt av. Gött kämpat!! Du äger. Som Emil säger. Tänk att det är torsdag och nu måste jag hitta på några nya hyss till dig inför nästa vecka, eftersom du helt enkelt river av alla pass bara sådär.

  Duktigt!!

  • NinaFotograf skriver:

   Be gentle…:) Ska köra den där Tian på lördag morgon så sen när det är gjort så kan vi ordna kalas.

 1. […] Adept 001 har gjort det igen. Den flickan är envis som en gris. Fast mycket, mycket snyggare och starkare. Jag får vara försiktig med vad jag skriver i hennes träningsprogram, för tydligen gör hon precis allt jag säger. I mitt uttråkade halvsjuka tillstånd får jag genast en massa dumma idéer … […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: