Schleiten.

Gokväll, gokväll! Jag vet inte hur ni hinner med era liv men på min front är det lite fullspäckat just nu. Idag var jag hemma halv nio på kvällen. Detta, efter en tur till Bauhaus där vi hämtade hem en efterlängtad DÖRR till mitt nya residens. Tur då att vi inte hade mätt dörrhålet innan vi åkte, för vem behöver veta sånt? Mått, en världslig sak ju. Ehhh… or not. Tur så har man grannar som kommer till undsättning (tack, Macke!). Efter den sena hemkomsten satt jag stilla på soffan och andades en minut eller trettio, kollade in den här videon och blev helt stum och gråtfärdig. Ta er snälla en halvtimme tid och kolla in hela, otroligt stor grej!

Men trots att världen har en massa problem så kände jag just ikväll att det enda jag kan råda bot på är min egen mage, a.k.a. pizzadegen. Enligt coach ska jag köra styrketräning och stretch idag och nog fasiken gjorde jag det också, trots att det nu är slitage på en fruktansvärt hög nivå. Detta får bli bildlöst för jag orkar inte ens släpa fram min telefon och fota nåt otroligt meningslöst. Kunde ju ha bjudit på bilder när jag gjorde Plankan, men det såg inte ut som en planka, mera som en makaron. Återvänder med bilder när jag utvecklat dom skillsen lite.

1 Kommentar

  1. annamarkelin skriver:

    Makaronen, Spaghettin, Nudeln – vad som helst funkar sålänge det är rakt. Å okokt. Få inte ont i ryggen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: