Strömsö-Nina.

Jag köpte en ganska rojsig gammal stol på loppis häromdagen. En hel femma kostade han. Kvaliteten var riktigt fin tyckte jag, och fina former. Men var inte så tänd på tyget och färgen på det hela så jag tänkte att detta kan man säkert göra nåt av. Och efter en mycket kort tankesession och spontantripp till IKEA igår så köpte jag ett lite halvroligt tyg som jag tänkte kan synka fint med den lite roliga atmosfären jag vill åt i studion där stolen ska placeras. Köpte tidigare i veckan en finfin 50-tals läderfåtälj i svart som jag tänkte låta vara som den är, vilket gjorde att jag valde att måla den här nya kaverin i mattsvart. Så, igår slipades han ren från gammalt lack, strippades på allt gammalt tyg och innehåll och grundmålades en gång. Imorse målades den en gång till och nu på kvällen klädde jag på han. Ser ut som något som JAG skulle ha gjort, d.v.s. lite snett, buckligt och fult. Men anaggi, Jag är SJUKT nöjd!

 

8 Kommentarer

 1. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  WOW! Jag är imponerad Nina! Och hittade själv en kul stol idag på loppis 🙂

  • NinaFotograf skriver:

   Hurra för loppis, när man hinner! Ska nu också sy en dyna till en bänk. Jag känner redan hur jag kommer att lipa, men vi testar. Sen ringer jag dig:)

   • elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    haha duktigt av dig! Det sjuka är att jag oxå borde sy dynor och överkast och grejer. Men tror du jag får det gjort? Nepp. Ska ta mig i kragan 🙂

   • NinaFotograf skriver:

    Inte fotar jag heller alls så mycket som jag borde sådär privat, orka liksom när man gör det dagarna igenom. Antar att det är lika för dig med syendet. Och så hinner man ju inte heller.

 2. ika skriver:

  Fint! Du kan nog 🙂

 3. mamma skriver:

  Fin! Du får klä om våra köksstolar bara vi hittar nåt kiva tyg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: