Söndag, bra dag.

Men hörni alltså, vilken dag! Och då pratar jag inte om vädret. Nej, jag snackar om det faktum att den var helt fantastiskt bra! Jag har flängt runt som en galning men har fått helt störda mängder saker gjorda! Och då ska ni veta att jag går på enbart sju timmar sömn, vilket kanske inte låter så dramatiskt om man är en småbarnsmorsa som inte sovit de senaste tre åren, men heter man Nina, så är det sanslöst illa. Jag hade nämligen turen att få agera chaufför åt Greken och company igår eftersom jag inte kunde dricka då jag hade ett träningspass med coach framför mig (som jag fruktade som attan). Men jag hade en helt lysande kväll igår, men lite väl sent blev det nog eftersom jag inte kom i säng före två. Inte bra. Så när jag steg upp före nio imorse och slevade i mig gröt så kändes det som om hela korppen var inställd på sken-krapula. Huvudvärk och konstig känsla i hela kroppen, och jag var lite lätt orolig för hur mitt träningspass skulle gå. jävla straff det också, man dricker inte och ändå mår man skit på söndag.

Fräscha Anna var brunbränd och glad. Själv såg man ut som en bakfull spöket Laban. Bild undanhålls.

Men jag hade nog inte behövt frukta något. För Anna hon rockade så jävla hårt. Jag kunde tillochmed prata medan vi joggade, det har jag aldrig kunnat. Låter som ett pågående astmaanfall när jag tidigare försökt. Så jäkla otränad alltså, men idag gick det som smort. Joggade på och lyssnade på coach som pratade om the art of running. Solen sken och minus det horribla knaggliga underlaget så gick det riktigt bra faktiskt. Jag spurtade dessutom på slutet och hade inte den där skåningen uppmanat mig att ”Kom igen! Du kan fortare!” (vad fan säger hon!? Detta ÄR fort! tänkte jag) så hade jag lagt ner mig och vilat där och då på den grusiga isen. Eller check that, jag hade INTE ens försökt spurta utan coach. En PT är så jäkla kova! Och jag är himla himla tacksam! Jag känner nu att halvmaran kommer att gå, för det måste den. Och har fått inkommande veckas program. I’m pumped!

Sista biten läggs på plats. Fint som snus!

När jag gjort dagens duktiga gärning så åkte jag iväg på ett jobb som gick helt ok. Jag har inte ens kollat på materialet för jag var tvungen att sätta igång och bygga studio när jag kom hem. Greken och jag stiftade fast de sista bitarna av taket och jag kände pur lycka! Nu närmar det sig! Skulle helst se att jag kunde ta emot folk där imorn redan och det känns skitjobbigt att be folk vänta och vänta och vänta, men det blir nog så värt det i slutändan. Blir så fint. Och när man är lycklig så finns det väl alla anledning i världen att baka mockarutor och bjuda in folk på kaka och Jaffa. Och fick det bli. Avslutade dessutom med film och skratt med Anki Bagger så detta får väl ändå klassas som en skön söndag. Over and out.

Mockarutor, med strössel. Här äts ingen kokos. Det är en ”sjukdom” enligt den andra parten i huset.

6 Kommentarer

 1. Jennie skriver:

  Oj, oj, så härligt med en coach! Grattis!

 2. annamarkelin skriver:

  Coachen här. Hoppas att du inte kommer att uppleva det såhär efter en vecka:
  http://bloggaromtraning.se/marathonmia/

 3. Eva skriver:

  Har själv prövat på att inleda min jogging denna säsong, men tänkte sluta illa flera gånger. Var sååå halt. Hur hålls du i ända :)?

  • NinaFotograf skriver:

   Nabbdojor (Icebugs)! Enda möjligheten att inte flyga omkull. Men igår invigdes sommarskorna för nu är det i princip bar asfalt överallt. Lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: