Emma.

Det är så himla roligt jobb jag har, faktiskt! Nästan alltid (alltid kan det inte vara huippu) är det ett givande och kreativt jobb, och framförallt lagom doser socialt umgänge och lika lagom egentid. Jag gillar sånt. Dessutom är det så trevligt när kunderna kommer tillbaka. Igår fotade jag Emma som fyller 1 år idag (grattis!). För ett år sen var hon bara en liten, liten tös som vägrade sova när jag ville få till bilder på en sleepy baby. Men fint blev det ändå, och igår var ungen rent ut sagt magisk. Skrattade och tjoade och var lycklig över varenda minut av sessionen. Och sånt gör minsann även mig till en happy camper.

Emma 2011.

Emma 2012.

2 Kommentarer

  1. MammaMikaela skriver:

    Fin! Nog ser man ju en viss likhet 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: