Body.

Vet ni, nu när jag skaffat en personlig coach så är det lite svårt att inte träna, för då får man smisk. Dessutom har hon hotat att komma hit på söndag och skrika mig i form. (Ok, så sa hon inte. hon är faktiskt väldigt snäll och erbjöd sig komma hit och lära mig springa. Fint.) Anyhow, eftersom jag nu följer ett rigoröst schema så är jag tvungen att göra saker trots att jag inte har tid. Eller tid har man väl alltid, bara man prioriterar bort saker. Som sömn. Det här betyder att klockan 6.30 imorse låg jag på golvet i teverummet och lekte PLANKAN. (Googla.) Söta öde, jag som inte ens har magmuskler har nu ont i dom. Men vackert så. Fint sätt att börja dagen iallafall… säger jag nu, när det är gjort. För just då ville jag slänga den där idiotiska brittiska rösten i min magmuskeln-app rakt ut genom fönstret in i den på gående snöstormen. Nåja, men nu är det fredag och jag är redo för helg. Och tänk, att jag skulle få en sånhär dunderbody direkt. Helt AMAZING.

4 Kommentarer

 1. Nej, huj! Tänker aldrig göra plankan om man ser ut så där efteråt.

  • NinaFotograf skriver:

   Too much?:) Nä, Plankan gör nog inte sådär med dig. Jag vet inte vad som gör en sådär, eller varför man ens vill göra så.

   Plankan är bara miserabel. Men bra.

 2. Tiina skriver:

  Hahahhaa! Dagens bild. Och skratt!

 3. Maria skriver:

  Oh lallaaa 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: