Vision. Inte som i tv-bladet.

Jag håller ju som bekant på och bygger studio (eller termen JAG ska väl läsas lite löst här… JAG pekar mest och frågar saker medan snubbarna bygger.) Nåja, nu börjar vi närma oss det roliga skedet så småningom, nämligen inredning! En studio ska ju kanske inte vara så jäkla prålig som den ska vara praktisk, men man kan ju drömma. Och när jag visionerar kring möbler och annat jag suktar efter just nu så dyker dom här prylarna upp:

Förutom det uppenbara gnisslet i nyttigheten kring en fruktkorg i en studio så står jag ju här med en vision som inte levereras till världens ände, alltså Finland. Dom här prylarna finns alltså alla på Etsy.com och dom är inte så ivriga på att skippa skiten hit all the way from the U, S and A. Tråkigt. Så medan jag går runt och ser det som ett enda alternativ att anmäla mig till snickarlinjen på Axxell och börja massproducera eget, så lutar det nog mot att jag går till det GulaochBlå-huset och köper en sånhär.

Inte är det ju direkt och spritter till i kroppen av det där inte. Bah!

8 Kommentarer

 1. annamarkelin skriver:

  Köp begagnat och måla om, det blir mycket bättre! Lite karaktär måste sakerna ju ha.

  • NinaFotograf skriver:

   Jo-o… vet inte bara när jag ska hinna åka runt och spana. Jag förväntar mig att grejorna bara ramlar över mig utan ansträngning. Tror jag får vänta ett tag till med andra ord:)

 2. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  Jag har ju två klossar från gula huset i min studio. på hjul. Rekommenderar varmt! 🙂 Skulle gärna köpa på loppis som anna poängterar, men när fan ska man hinna springa på loppisar, det är frågan? :/

  • NinaFotograf skriver:

   Det är ju det där med tid. Inte hinner jag heller. Och klossarna är ju nog förfärligt praktiska, och det jag borde sträva efter. Men men… vi får se.

 3. Elisa skriver:

  Växthuset är enkelt fixat. Ikea har ett ganska så likadant för 16,95 som jag ska skicka min dude att hämta åt mig om nån vecka! Ett åt dig på samma gång?

  • NinaFotograf skriver:

   Nja, jag vill ju nu vara envis och bygga ett eftersom jag är en störd person. Men återkommer sen när jag misslyckats lite först:)

 4. Renja skriver:

  Ååååh, den där klädhängaren vill jag ha!! Måst försöka övertala B att fixa en sådan till mig 🙂 han har ju inte alls fullt upp med huset 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: