Till Coach.

Jag kom igenom! Trots att allting var emot mig idag: underlag, tiden, jobbet (övertid!), en sol som gick i moln samma sekund som jag knöt skorna, regn och min egen benstelhet så sprang jag ÅTTA kilometer. Tempot hoppade ändå lite väl mycket mellan ungefär 5.30 ända upp till 7 minuter. Men men, är bara glad att det blev gjort. Och den sista mördarbacken skrek jag faktiskt ut ett lagom ljudligt ”F*****CK!!” så att halva byn hörde men det var det som fick mig hem sen. Så, tack för passet, coach. Trots slask och ett Icebug-trots så kom jag hem helskinnad och vid liv. Hurra! Hit me again!

 

3 Kommentarer

  1. annamarkelin skriver:

    Det visste jag väl! Klart att du kom igenom – riktigt bra gjort! Man ska skrika lite, då sätter man fart på både sig själv och andra. Du kan tro folk tokstirrar på oss på våra Tuffa Tisdagar när jag vrålar ”lite tiiiill, det ska kännas i ruuuumpan” och annat klokt. De vill nog gärna vara med, tänker jag då.

    Nästa pass blir ännu bättre, tänk på det!

    gött gjort.

  2. Laska skriver:

    Bra jobbat bruden..sprang själv oxå en länk i kväll..första vårlänken! Vi kämpar vidare..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: