TickTack.

Är det något fundamentalt fel i huvudet på folk som alltid kommer FÖRSENT? Under hela den här veckan har jag lidit av andra människors fullständiga ovilja att komma i tid. Det kan vara en så enkel sak som att man dyker upp tio minuter efter utsatt tid, och då inte ens bryr sig om att ursäkta. Eller den där typen som ALLTID ska ramla in närmare en halvtimme efter alla andra för att de ”tappade bort tiden” eller ”för att det var en så bra juttu på teve.” Jag vill strypa såna människor. Seriöst. Strypa. Jag blir helt rabiat av sånt här beteende. Hur i hela helvete det ska vara så svårt för vuxna människor att lära sig hantera klockan är liksom helt beyond me! Och nu menar jag inte morsor som har spädbarn som är lite svåra att få att leva efter någon normal rytm överhuvudtaget, jag menar folk som helt enkelt inte har någon skillnad om någon annan måste stå och vänta.

Ni som alltid är sena, hur fan resonerar ni? Jag är seriös, förklara för mig hur man alltid lyckas komma sist.

3 Kommentarer

  1. Elisa skriver:

    Jag AVSKYR att vara sen så det händer aldrig, men har inte så stor skillnad om jag tvingas vänta på nån. Däremot har jag på riktigt nära håll fått studera en som ALLTID är sen, och sett hur det går till. Och det ÄR en sjukdom. OM han mot alla odds är klar i tid och skulle ha en chans att hinna, då stannar han och tar en tobak i allskönsro, för ”han är ju i tid!!”, varpå han blir sen. Det är en sjukdom. Eller en bunt bokstäver eller nåt.

    • NinaFotograf skriver:

      Irriterande är vad det är. Åtminstone om man aldrig meddelar att man blir sen, eller att man inte ens har en orsak. Vägrar tro att det är ett syndrom:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: