Babblan.

Fråga: Är det fult att säga två sekunder in i samtalet med en gnisslande telefonförsäljare att man inte är det minsta intresserad av att prata längre med dom om dom försöker sälja nåt? Jag menar, dom blir oftast hemskt förolämpade av det här. Man hör nästan ett sånt där Kalle Anka ”HMPF!” där i andra ändan av luren. MÅSTE man sitta där och leka med i tio minuter då dårpippin inte ens stannar upp för att andas, bara för att sen direkt säga, nej tack? Jag brukar göra det lätt för dom nuförtiden. Jag säger nej tack innan vi kommer längre än ”Sanna OHO-lehdestä, iltaa!!” JAG VILL INTE HA! Ring inte mig! Erbjud mig inte strumpor, damtidningar eller telefoner. JAG VILL INTE! Nästa gång ska jag be dom om deras privata nummer så jag kan ringa upp senare, typ efter åtta, när dom precis slutat jobba. Så ska vi se hur intresserade dom är av en rabblande karisbo med mundiarré.

För övrigt så är det i dagarna ett år sedan jag fotade min första bebis. Och vilken bebis sen! Två och en halvtimme körde vi gallskrik och sen fick jag en sovande bebis. Men det var det värt. Snart blir det ettårsfoto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: