Tomejto, tomatou.

Söndag utan baksmälla är som en måndag utan jobb. SKÖN men förvirrande. Vad gör man nu då liksom? Greken stack iväg på innebandyturnering hela dagen och jag sitter här och peppar inför kvällens festligheter, a.k.a. Oscargalan. Jag är en av dom där idioterna som alltid sitter upp och kollar igenom spektaklet live, från start till finnish. Men det kan vi gå närmare in på senare. Just nu tror jag att vi tar en lugn start, kanaliserar den inre Hemulen och konstaterar att jag är världens bästa på att odla tomater! Odlade i början på veckan, nu ser man dom redan! Detta är ett mirakel för jag är sannerligen inte bäst i världen på detta, inte ens jukkapalmen lever i det här huset. Står där i ett hörn, som en jäkla vedklabb i mylla. Fullständigt död, men ingen orkar begrava honom. Anyhuuu, får vara glad såhär långt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: