Lamp love.

Ok, ibland kan man tycka att det är sån otrolig brist på bra affärer här i regionen men idag blev jag verkligt lycklig. För här på vischan, finns butiken Popana som har de mest fantastiska prylarna som ögat skådat. Och idag blev jag rent ut sagt förälskad! Mittiallt såg jag världens finaste golvlampa! Precis i min smak! Old school, filmstudio-stajl. Så. Jäkla. Fin! Hade aldrig hört om märket By Rydéns tidigare men efter lite span så hittade jag en hel drös med stuff till som är lika sinnessjukt fint. Nu måste jag bara fråga mig själv om jag ska investera i en pryl till studion som kostar lika mycket som en bröllopssession hos mig? Men det kanske det får kosta då. Jag menar, dit ryms inga andra möbler egentligen så man får väl gå all out med lampan. Gälit vacker är den ju.

Här var det andra jag gillade.

(Detta är inte ett sponsrat inlägg, men jobbar du som läsare där så skicka lampan hitåt bara så ska jag promota er livet ut.)

2 Kommentarer

  1. Renja skriver:

    Åhhh, jag har oxå dreglat efter liknande lampor….väntar bara att huset blir klart förrän jag far iväg på lampshopping 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: