Igår.

Var tvungen att trösttitta på Ricky Gervais igår för det här vädret alltså… jag vet att man inte får klaga men när man måste stiga upp 6.30 för att ha en chans att hinna skotta gården innan jobbet så känns inte vintern sådär superupphetsande direkt.

Så, jag plockade upp Anki Bagger för en lite roligare tillvaro än den som fanns utanför fönstret och när hon skulle stiga in i bilen så sa hon att ser du vad jag ser? Titta i den där bilen! Och visst såg jag. Som nån märklig konstinstallation sitter där två hundar i framsätet på en bil och bara stirrar rätt ut. Första gången på länge jag önskade att jag hade haft min systemkamera till hands. Det var fint på nåt sätt. Som ett gammalt par som tröttnat på varandra och nu satt där och genomled Alla Hjärtans Dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: