Och så var dom fem.

Nu börjar det bli tajt på bokningslistan i sommar. Idag fick jag min femte(!) bröllopsbokning, och dessutom har jag varit tvungen att tacka nej till fyra p.g.a.att datumen krockar. Alla vill gifta sig samtidigt tydligen. Försöker nu uppmana alla blivande studenter att boka in sig lite tidigare än just dagen innan avslutningsfesten. Bokar man inom februari så blir det 20 procent rabatt. Så om ni vet någon lycklig ABI därute som inte bokat sina bilder till den stora dagen så skicka dom åt mitt håll. Helst igår redan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: