Otålig.

Känns skönt just nu att inga jobb ligger och stressar på i datorn. Inget som måste levereras, helst redan igår. Inget som gör att man får magont och ångest. Nej, allt är  utskickat och klart. Nästa jobb börjar på först måndag. Då kan man istället ta det lite lugnt och visionera kring hur man vill ha det i den där studion när den väl står klar. Just nu är det mycket fokus på bebisar och nästan alla inköp jag gjort den senaste tiden är just nischat kring dom bilderna. Har beställt ett specialjobb av Elin också, och igår köpte jag ett litet stativ-set för filtar och dylika bakgrunder. Är inte nära på flytt ännu men åtminstone kan man lite föreställa sig vad det ska bli.

Det ska bli enormt skönt med separat fotoavdelning för just nu ser mitt arbetsrum ut som ett jäkla loppis. Tusen grejer som verkligen inte ska ligga på golvet i ett arbetsrum utan helst ska vara prydligt instuvade i skåp. Det är Brio-vagnar, fårskinn, filtar, trälådor och ljustält. Inte bra alls för nerverna. Dessutom tror jag att min sambo är ganska lycklig över det faktum att jag snart inte tvingas fota spädbarn på köksbordet på lördagsmorgnarna mera, utan kan härja fritt utan att han ska tvingas utrymmas varje gång. Långsamt, långsamt framåt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: