Elit.

Fotade innebandy igårkväll. Det var kulmen av en arbetsdag då allting bara strulade. Skulle fota en gubbe på morgonen, som bröt armen minuterna innan jag dök upp. Skulle fota han senare istället, då dök han inte upp. Det tredje försöket resulterade i en bild, men då saknades den andra huvudpersonen i dramat, som var en timme försenad. Var tvungen att rusa iväg på innebandymatch och fick ta en nödlösningsbild istället. Väl i Sisu Arenan fick jag beskedet att det andra laget var en kvart försenade, och sen när de väl dök upp så hade de ynkliga totalt åtta spelare med sig. Misär. Nå, Elit vann ju lätt som en plätt och bilderna hann med innan deadline. Men ibland funkar liksom INGENTING.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: