Good shit · Jobb eller jobbigt

Studion.

Sitter här och smygtittar på min studio där ute på gården. Känns lite ofattbart att detta faktiskt sker. Att jag har en studio. En EGEN liten lokal för min EGEN lilla firma. Snart är det dags för bokslut och då var den första etappen i det här äventyret avklarat. Över att halvår har nu gått sedan jag äntligen tog steget rakt ut i det okända och startade upp detta. Och trots alla oroliga stunder då jag funderat över hemska skatter och horribla papper från alla instanser i världen så är jag ändå så jävla glad att jag faktiskt vågade göra detta. Vågade tro på att jag kan detta. Vågade satsa på min egen grej. För det är ju nog tyvärr så himla sant som den otroligt slitna klyschan säger: Man ångrar oftast inte det man faktiskt gör, utan det man aldrig gjorde. Så, nu håller vi tummarna att det fortsätter på ett bra sätt och att 2012 blir ett kanonår med roliga jobb och glada kunder. Och en stenhård invigningsfest i studion. Förstås. Stay tuned.

2 thoughts on “Studion.

  1. Åååh vad härlisch!! Evis så det förslår. Vill komma å kika senn är det är klart. Förresten, jag har hittat vattentätt tyg till dina baby-kuddar. Gäller bara att planera storlekar och former nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s