En bild i timmen (nästan), söndag.

Vaknade äckligt tidigt, redan efter klockan 5 på söndag. Hade bowlat och spelat TP med största delen av familjen hela lördagskvällen, i sann 50-tals anda. Gick rysligt dåligt i bowlingen. Surt.

Trots den tidiga väckningen så gick jag inte upp förrän nio. Fixade frukost åt mig och Greken, som rusade iväg redan efter 10 mot Esbo och innebandyinferno. Jag kopplade på teven och blev liggande där fram till kring lunch.

Tog mig till butiken där jag handlade för hela veckan. Otroligt skönt att handla på söndagar. Folktomt och fint. Resultatet blev århundradets fulaste samling matvaror. Eftersom jag förlorade bowlingen så är jag tvungen att planera, handla och laga ALL mat hela veckan hos oss. Därav de fantasilösa produkterna kål, siskonkorvsoppa och fiskpinnar. Skamligt.

Himlen öppnade sig där kring klockan ett och ner vällde galna mängder asig snö. Blev matt. Och lite ledsen i ögat.

Hittade en vallokal där i snökaoset och gick in och gjorde det jag skulle. Känns ganska retro att vi ännu håller på såhär, går in i ett bås med en papperslapp och fyller i en siffra med en blyertspenna. När blir detta elektroniskt?

När det nalkades försenad lunch så bröt jag mot alla befintliga Martha-regler och åt FÄRDIGLAGAT HALVFABRIKAT! Hujeda… och gott var det.

Jobbade några timmar och fortsatte sen mitt teveliv. Kring 7 kom Greken hem och vi åkte till Lövkulla där vi fixade hemlagad pizza och genomled en bajstråkig valvaka.

Efter 22 låg jag i sängen och såg det sista avsnittet av nya favoritserien Homeland. Galet spännande var det och det resulterade i att jag inte sovit alls inatt och dessutom känns halsen som om jag hade svalt en bit taggtråd. Passar inte alls, eftersom man faktiskt KAN jogga idag då temperaturen lite sansat sig och ligger på de nästan tropiska -3,8 graderna.

Så var min söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: