Recap.

Mina helger har blivit nånslags återgång till  försvunna tider. Hela fredagen och lördagen går i sus och dus och sen går hela söndagen åt till att sova och äta allt som man inte får äta om man inte vill att kroppen inte ska se ut som en Barbapapa. Nå väl, jag hoppas på en lite lugnare fas nu för seriöst alltså, it is killing my jogging.

Åkte hursomhelst till Helsingfors på lördagen för att fira den gode Antte som blev gammal som gatan. Hade sån enorm tur att Jennie körde mig fram till dörren och plockade upp mig när jag skulle hem igen. Jäkla bäst. Firade en grymt rolig kväll på Drumsö och det var fascinerande att träffa en massa roligt, nytt folk. Det är lustigt för när jag bodde i Sverige så umgicks jag uteslutande med folk som jobbade inom media på ett eller annat sätt. Naturligtvis blev det så, eftersom man umgicks rätt så intensivt inom den egna klassen och då jag studerade journalistik så var det liksom det naturliga umgänget. Efter att jag flyttat till Finland så är det inte så många jag umgås med som har den här bakgrunden. Visserligen mina arbetskamrater men dom hänger jag inte så mycket med på fritiden. Därför var det så lustigt att nu på lördag fanns det folk som jobbade som piloter, psykologer, träningsinstruktörer, omkringresande för Kyrkans Utlandshjälp och ekonomer. Fascinerande blandning folk! Mera sånt! Efter hemmafest så åkte vi till Helmi och sen åkte jag hemåt där kring klockan 2. Här hemma väntade ett rätt så packat folk som spelade Phil Collins lite för högt och i säng kom jag inte förrän där kring 5. Söta öde.

Igår sågs det på handboll och åts tortillas. Avslutade natten med Bridezillas och sov sen som en liten gris. Nu känns det lite motigt att ta tag i veckan igen. Är så fruktansvärt kallt att jag undrar hur kyligt det måste vara för att man ska förbjudas jogging? Greppar efter halmstrån. En gång för ungefär 10 år sen så joggade jag i minus 28 grader. Jag sprang ungefär 500 meter och sen hade min kontaktlinser frusit lite för hårt i ögat så jag svängde hemåt igen. Det ska vi inte upprepa. Nåja, nu ska jag jobba lite och sen ska jag och mamma iväg till veterinären med den stora bebisen Edda som ska steriliseras. Stackars hund. Gillar inte alls sånt här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: