Chef.

Igår packades valda delar av familjen in i pappas bil och iväg bar det till landsbygden i Ingå. Westerby gård hade bjudit in kocken Michael Björklund för att laga lite smarrig mat och vi tyckte att det kunde vara en rolig grej och gå på. Kan verkligen inte klaga på maten som var top notch. Eller på kocken, som kom ut i salen och hängde en timme för att kolla av läget och höra hur maten hade smakat. Det som var lite jobbigt var att hela grejen tog tre och en halvfreakintimme! Det är lite väl magstarkt för en måltid på tre rätter. Där kring halv elva började vi nog alla känna att det hela drog ut lite väl länge på tiden och när jag äntligen slängde huvudet på dynan kring midantt igår så somnade jag fortare än kvickt. Så. Jäkla. Skönt.

Nu ska jag iväg mot Drumsö och fira den gode Antte som blir ett år äldre. Får skjuts med Jennie så det är nästan på gränsen till lyxigt. Se on meno.

2 Kommentarer

  1. Jennie skriver:

    Tack för trevligt sällskap, båda kvällarna! Hädanefter ska det kokas buljong på kräftskalen som hittills åkt ner i svarta sopsäckar o nästa gång jag är kusk ska jag gardera mig med TVÅ takeaway coffeen innan jag painar hemåt…

    • chimping skriver:

      Tack själv. Faktiskt, jättetack! Fick ju sen inte sova när jag kom hem. Här var jatkot i full gång och det tog till klockan fem innan huvu var på dynan. Tungt. Men roligt:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: