Saker jag funderar på.

– Om jag ska byta bloggplatform. Igen. Blir så trött. Bytte från blogg.se till Papper men nu beter sig Papper som en jäkla strulputte och gör alla bloggares tillvaro mer eller mindre miserabel. Synd på en bra sak, att alla nu flyr fältet. Men nu är frågan hur jag ska lägga upp detta. Om jag ska avsluta mitt mångåriga förhållande med Chimping och gå över till NinaFotograf.com och sluta blogga privat och bara blogga jobb. Jag har inga höga tankar om att det finns en sån stor fanbase där ute som dör om jag slutar blogga om allt onödigt som jag nu bloggar om men lite vemodigt känns det ju ändå, efter att ha hängt ut sig sen 2003.

– Min bokförare. Ja, alla går kanske inte runt och funderar på sina skattepapper men saken är den att jag är så himla glad att jag har en så schysst typ som sköter mina affärsangelägenheter. Han förklarar saker så att jag förstår och han hånskrattar inte och skäller ut mig för att jag är totalt lost när det gäller allt ekonomirelaterat. Så, tack, Axel. TACK.

– Att det finns ofantliga mängder negativa människor här i den här landsändan. Folk som sitter och väntar på att saker ska skita sig så att de sen kan häva ur sig galla över hur jävla förkastligt allting är. Riktiga marrpottor som gömmer sig bakom anonyma inlägg på webben och allmän hatisk syn på precis ALLT. Ni gör mig så matt.

– Mitt sockerbehov. Just nu är jag inne i en Amerikanska Pastiller-fas. Skulle kunna bo i ett hav av dom där söta jävlarna och knapra loss under alla dygnets timmar. Must. Stop. Now.

– Varför det är så tungt att springa fem kilometer ena dagen, medan det två dagar senare inte ens är lite jobbigt att springa tio? Varför funkar kroppen så? Så jävla frustrerande.

– Mitt totala förakt för allting som heter snö och kyla. Jag VILL så gärna var en såndär hurtbulle som fräser runt på skidor och inte gör nåt annat än längtar efter kvällar i Påminne eller har piruettambitioner på skridskor. Varför är jag född här då jag saknar absolut all form av talang  för såna här aktiviteter? Jag förstår inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: