Those hats.

Väldigt produktiv dag såhär långt. Hade ett affärsmöte redan nio imorse (affärsmöte… smaka på den. Jag börjar bli gammal), tätt följt av en framgångsrik besiktning utan anmärkningar, levererat två jobb och suttit och fascinerats över lördagens spädisporträtt. Bilderna kanske ser enkla och lättfotade ut alltså men det finns INGET som är så utmanande som just detta jobb. Det är en uttröttningsmanöver utan like då man försöker få till ett värdigt foto av såhär små kids. Det kan handla om att totalt kunna knäppa sextio bilder på en nästan två timmar lång session. Att få naturljus, props, och framförallt nyförlöst kid att samarbeta är inte nåt som man bara hastar sig igenom. Oftast är det 1-0 till bebis i vem som styr hela sessionen. Eller inte oftast, det är ALLTID så. Det går ju alltid på hans villkor. Och vackert så, för trots att det tar sin tid så är det nog sååå värt mödan när man sen till sist får till det. Och en så himla välvärd investering att beställa de där mössorna från NeulonTai. Kan man inte själv så ska man lämna det till proffsen. Hyvä juttu.

2 Kommentarer

  1. elinsss skriver:

    Så sjukligt fin att jag dör lite. Min favvo baby-bild hittills tror jag. Mössan är perfekt! Passar så bra som färgklick lixom- Shit vad grym du är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: