Canon Powershot G9.

Funderar på att sälja min gamla trotjänare. Han har tjänat mig väl sen han inhandlades i New York sommaren 2008. Men nu känns det som att vi kan skiljas som goda vänner eftersom han används hemskt lite mera och jag är sugen på nåt nytt. Nån som är intresserad? Funkar fint, kommer med två batterier och två laddare, minneskort och fodral. Lite sliten då han rest jorden runt och gjort det han ska. Hundrafemtio vill jag ha för han.

2 Kommentarer

  1. Ingela skriver:

    Jag är intresserad av den! Bums! 🙂 Maila mig på ingela.rudhberg@gmail.com om du har den kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: