Skajp!

Parkinson posar som ett pro.

Igår hade jag min första Skype-session EVER. Eller ja, har övat med Greken en gång då han satt i vardagsrummet och jag i arbetsrummet men räknas väl inte.  Och det var ju en fantastiskt bra grej det här med Skype. Där satt Parkinson åtta timmar framåt i tiden och drack vin framför datorn medans monsunregnet öste ner i tropikerna och här satt jag i Karjaa och hade nyss vaknat i ett vinterlandskap. Så. Jäkla. Skumt. Och efter att man kommit över den första chocken av det här tekniska miraklet så satt vi sådär och snarvlade goja i över en och en halvtimme. Anaggi så bra shitti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: