Allmänt · Jobb eller jobbigt

Men simma då!

Tydligen var det rusning på nyårslöftesfronten då det gäller viktminskning och motion eftersom hela världen nu flyttat in i simhallen på torsdagsmorgnarna. Där är många, många nya nunor som stretar på och framförallt inte har en aning om simhallsvett då det tycks vara mera regel än undantag just nu att man simmar i kors och tvärs över alla banor och gör det omöjligt för normala motionssimmare att ta sig fram och tillbaka smidigt. Kom igen februari, så att folk kan komma över sin träningsiver igen för ett år framöver.

Hälsningar,
Bittra tanten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s