Good shit

HELG.

Hurra! Är så jäkla glad att Västis första HELG-bilaga blev så fin. Vi är en liten lokaltidning men jag måste säga att fel på ambitionerna är det inte. Tycker resultatet faktiskt blev riktigt fint. Tidningen utkommer nu varje lördag härefter eftersom vi var tvungna att ta bort söndagstidningen av ekonomiska orsaker. Men men, vi får ju två nu på lördag istället där den ena faktiskt inte ser sådär lokaltidningsaktig ut, utan rätt så fräsch tycker jag. Fint jobbat, alla på kontoret. Vi börjar ju nu också plocka in citat av bloggare med västnyländsk anknytning. och om Sandra inte märkt det ännu så ligger du på sidan tre idag. JAG har inte valt ut bloggaren, så folk inte börjar anklaga mig för nepotism här. Så, om du har en blogg som relaterar till västnyland (du bor här, du är härifrån, du skriver om stället eller du hänger här ibland) så meddela oss så lägger vi till din blogg på listan. Hyvä juttu jeees.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s