Good shit

The Office.

Januari är väl allmänt en väldigt stillsam månad. Önskar bara att JAG inte skulle vara så stillsam dessutom. Har himla svårt att ta mig upp på morgonen och ännu svårare att hålla mig vaken då jag kommer hem från jobbet. Har tusen saker jag borde göra men hela jag känns fastklistrad. Kom så långt igår att jag gjorde en lista på saker som måste bli gjorda innan den här veckan är över. Not gonna happen. Det är alldeles för skönt att ligga stilla, med mystofflorna på och bara slumra till till tonerna av tusende säsongen av America’s Top Model eller Top Chef eller gud vet vilken reality-repris. Men igår fick jag för första gången lite glada vibbar i magen då jag faktiskt insåg att innan våren är här så har jag en helt egen studio på gården. Det är en sån jävla lycka! Att inte tvingas fota spädbarn på köksbordet eller tvinga iväg Greken på lördagsmorgnar så han inte ska behöva vakna till tonerna av skrikande ettåringar. Nu har jag ett helt eget hus för allt detta snart, och jag kan äntligen röja ur alla tusen filtar, kärror och pyttesmå stolar från mitt arbetsrum. Och snart kan jag börja marknadsföra mig på riktigt! STORT! Igår kom takstolarna på och processen torde fortsätta idag. Såhär har det sett ut hittills:

YAY!

One thought on “The Office.

  1. shit vad GRYMT! int visst ja att du sku fixa ett eget litet hus 😀 Huippu. Å skönt å höra att jag int e den enda som föredrar att sova bort hela januari. Tungt att bara existera lixom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s