Allmänt

Nollställd.

Jag vet inte vad problemet är men jag kunde inte sova överhuvudtaget inatt. Vred och vände och hade allmänt svårt. Det kändes som om jag höll på att brinna upp inifrån. Hade så varmt, så varmt. Tror det är nåt fel på vårt värmesystem. Det är fan inte normalt med 24 grader inomhus. Och då ska ni ändå veta att jag är en frusen person. Men inatt alltså… näää, inge bra. Har sovit ungefär två timmar tror jag. Känner mig helt överkörd och avig idag. Lite såhär ser jag ut efter natten. Minus skäggstubben. Eller ja, fan vet… kanske jag har det också. Var inte så vidare observant framför spegeln imorse.

Som ni märker så går den här bloggen lite på sparlåga. Får dåligt samvete av det. Inte vet jag varför. Jag menar, det är inte så att jag får betalt för det här. Eller att jag har en miljon läsare som är grymt intresserade av mina förehavanden. Egentligen är det bara när Antte ringer och skriker att han inte har nån aning om vad som händer i mitt liv som jag vet att jag legat på latsidan. Just nu handlar det bara om en så enkel sak som tidsbrist. Och ork. Jag skriver parallellt på min andra blogg om min träning och det tar sin beskärda del. Inte själva skrivandet, men tränandet. Och så är det liksom inte så spännande att skriva om vad jag ätit till frukost. Who gives a shit liksom?

Men ska skärpa mig. Har nu i en veckas tid försökt ta tag i en årskrönika som jag gör varje år. Kom så långt att jag började titta på bilder och där blev jag. Ett fint år har det varit. Lovar återkomma med lite bilder.

För övrigt så ska jag klippa mig idag. Och färga det. Om jag överväger lugg, stoppa mig. Och jag överväger kort, stoppa mig. Om jag överväger rött, stoppa mig. Mörkt och lagom ska det vara. Jag är alltid lite kär i Drew Barrymores hår. Synd att man sen ändå ser ut som den finne man är trots den kopierade frisyren. Men fy attans vad snyggt det här och det här och det här är då.

 

One thought on “Nollställd.

  1. Ja du Nina, det skulle ha gått en dag till utan blogg-uppdatering och jag skulle ha ringt! Just saying! De hör till mina morgonrutiner att sörpla lite kaffe, ta en prilla och läsa din blogg, på jobbtid that is 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s