Allmänt

Om vinet.

Vi var på glöggkväll i fredags. Det var trevligt. Det är märkligt, men alltså ju mera jag tränar just nu, desto mera himo har jag på att supa skallen av mig. Nu ska detta inte kopplas till ovanstående glöggkväll där jag faktiskt bara drack några glas vin och sen gick hem men märklig känsla ändå. Dessutom så kände jag redan efter de där vinklunkarna att det finns potential för horribel baksmälla. Jag fasar inför inkommande juldag. Hu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s