Good shit

All I want for Christmas…

… is a lot of stuff. Nämen alltså, jag är fullständigt efter i den här julstressen i år. Inte en endaste klapp har jag köpt och då ska ni veta att jag endast MÅSTE köpa två hela stycken. En till pappa, och en till Mavve. Eftersom vi har en helt enorm laestadianfamilj så drar vi alltid lott om vem man ska köpa julkapp till. Och jag drog alltså lotten med pappas namn. Hemskt lätt att köpa nåt åt någon som har ALLT. Men det ska väl inte hindra att man själv får gå runt och önska sig saker tills man funderat ut vad någon annan behöver. Hemma hängde vi alltid upp önskelistorna på kylskåpet, så att inte någon i misstag kunde undgå att man önskade sig en häst i julklapp. Hästen kom aldrig. Men drömma kan man ju. Nåväl, i år önskar jag mig följande:

 • En tidningsprenumeration. Förslagsvis Filter, men jag nöjer mig med Vanity Fair. Sköna Hem. Eller whatever. En tidning helt enkelt.
 • En långhårig kanindvärgtax med luddiga öron och fräsch andedräkt som är rumsren och tycker om att gå ut och gå själv.
 • Ett par simglasögon så att jag kan börja crawla utan att förblindas.
 • Valfritt Efva Attling-smycke.
 • Tights med foder så man inte fryser röven av sig sen när vintern kommer lagom efter jul.
 • En cykelkorg till min Jopo. Cyklade skamligt lite i år. Skyller på att jag inte hade korg. För en sån MÅSTE man ha för att kunna cykla.
 • Ett nördigt drickabälte som jag kan fräsa runt med på landsvägarna i vinter.
 • En Arrested Development dvd-box. Min är stulen. Eller utlånad men aldrig återlämnad snarare.
 • Nåt slags inplastat fodral till iPhonen. Den mår nog inte så bra att vara inpackad i en Minigrip när jag springer just nu.
 • MASSAGE!
 • Tuokio 24h av Arabia. Kanske en liten kanna iallfall? Eller?

Vad önskar ni er?

One thought on “All I want for Christmas…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s