Allmänt

En simpel grangallup.

År 2009 hade vi värsta granen!

Ett litet spörsmål: Hur många av er läsare har en julgran hemma eller planer på att skaffa en i år? Jag känner mig som en dålig julmänniska. Enda pyntet vi har är ett pepparkakshus och några värmeljus… som annars också finns i huset. Ifjol var vi USA så då hade vi inte heller nån gran hemma. Året före det satsade vi stort och hade både gran och klappar under den. Känner mig som Grinchen år 2011.

18 thoughts on “En simpel grangallup.

 1. Ingen gran på hindersgatan. Sku egentligen vilja ha men tror att dendär fyrbenta kaverin som bor i min kämppä sku riva ner dendär granen ganska hastigt.

 2. Vi har nog gran. Nåt år har vi idkat julgransplundring med snöskoter o korvgrillning i hemknutarna men i år får man väl förse sig med grodfötter… Hoppas på att det fallit ett par stora granar i den här stormen så man får en topp som är tät o snygg. Mmm, kanske det blir jul i alla fall!

  1. Hmm, minns att vi också åkte på expeditioner när jag var liten. Och vi gjorde också en år 2009 i värsta snöstormen. Men i år känns det lite märkligt att släpa in en gran. Känns som att dom är fulla med alla världens djur dessutom eftersom det är så varmt ute.

 3. Ingen jul utan gran,är det som gäller;)har int ett minne av att jag sku ha varit utan gran..nånsin;)isåfall har nån haft plastjulgran..o det är int lika…

 4. Gran ska det såklart vara! Ett år slängde vi av nån anledning ut den redan på annan dagen, minns inte mera varför. Men ni hinner ju nog skaffa granen ännu, det är 10 dar till julafton!

 5. Vi har inte gran för andra året i rad, har haft gran många gånger men den lilla katten skulle helt säkert klättra till toppen och tugga i sig stjärnan.

 6. Julgran, va e de? I år kör jag med jul-bonsaiträd. Den har ett ljus, riktigt,levande alltså.. Yes. I love it. Och brevid min bonsai dream sitter Buddha, han får ha rollen som jultomte iår. Han delar inte ut någo klappar, men nog många goda råd om man lyssnar riktigt noga. God Jul alla. 🙂

 7. Nina sluta stressa! Man måste inte släpa in en gran som man sen måste vattna och städa upp efter, om man inte känner för det. Jag har inte en enda gång haft en gran sedan jag flyttade hemifrån. I år nöjer jag mig med en julstjärna (vit och diskret) and a whole lot of red wine! Merry Xmas folks!

   1. Glad att jag kunde hjälpa dig att få lite perspekitv på livet under denna hektiska juletid 🙂 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s